Fincsi "jégkrém"

A friss gyümölcsből ilyen finomságokat is készítek a (nagyobb) gyerekeknek.

Előkészítettem a gyümölcsöt - barackot és ribizlit, jól megmostam, lecsöpögtettem.

A szilikonformát vízzel kiöblítettem.

A formák aljára pár szem ribizlit tettem.

A barackot turmixgéppel pépesítettem, kis mézzel ízesítettem.

A pépet kanállal egyenletesen a formákba helyeztem, amiket előzőleg a mélyhűtő rácsára tettem, hogy könnyebben lehessen áthelyezni (a szilikonforma nagyon hajlékony).

Pár óra fagyasztás után óvatosan tányérra borítottam.

Jó étvágyat :-)

Brňákné Morovics Kati, a "Szoptatni trendi - Kampány az egészségesebb nemzedékért" alapítója

Tetszik a recept? Oszd meg!

Van egy jó recepted? Küldd el nekünk a  szia@szoptatnitrendi.hu emailcímre. Köszi! :-)