A #szoptatnitrendi projekt

országos támogatója

Glandula Mystery, s.r.o.

Cím: Masníkovo 61, 930 37 Lehnice (Lég, Szlovákia)

telefon: +421905662466

email: info@jodaorganika.sk

web: www.jodaorganika.sk

A honlap magyar nyelvű változatán gőzerővel dolgozunk :-)

FB: https://facebook.com/jodaorganika.sk

Twitter: https://twitter.com/jodaorganika

Instagram: https://www.instagram.com/jodaorganika


Ahogy a jó szokás diktálja, engedjék meg, hogy bemutatkozzunk. Szlovák vállalat vagyunk, amelynek hátterében semmilyen külföldi befektető vagy tőke nem áll. A vállalat megalapítását néhány éves felkészülés előzte meg, amely az emberi szervezetben fellépő jódhiány problémájának megoldására irányuló kutatások jegyében telt.

Világszerte kutatások bizonyították, hogy a szerves jód hiánya súlyos és kiterjedt rendellenességeket és károsodásokat okozhat az emberi szervezet normális működésében és folyamataiban.

Szlovákia egy kis ország. Az itt élő emberek eszessége és ügyessége teszi naggyá. Évekig tartó kutatások és fejlesztések után szlovák szakemberek megtalálták a módját, hogyan lehet az emberi szervezetbe szerves jódot juttatni, ennek köszönhetően segíteni a szervezetnek újra egyensúlyba kerülni. Bemutatkozásunk során röviden elmondjuk, hogy kutatásaink kicsúcsosodása gyanánt 2010-ben megalapítottuk kft.-ként működő vállalatunkat, a GLANDULA MYSTERY-t, amely jelenleg táplálékkiegészítőnk, a JODA ORGANIKAⓇ gyártásával, csomagolásával és forgalmazásával, valamint új, szerves jód alapú táplálékkiegészítők és termékek kutatásával, fejlesztésével és előkészítésével foglalkozik.

Cikk