Az Ön és szerettei egészségére!

Az emberi élet minden területén az EGÉSZSÉG a legfontosabb faktor, amely boldogságunkat, sikereinket és mindennapi életünket befolyásolja. A stressz, valamint a mentális és fizikai feszültség sajnos sokunk életének része. A munkahelyünkön, az iskolában, de a magánéletben is olyan kötelességek nehezednek ránk, amelyekkel sokkal könnyebben birkózunk meg, ha egészségünk rendben van. Jelenleg azonban kevesen tudatosítják, milyen mértékben befolyásolja egészségünket és szervezetünk vitalitását egy fontos elem: a JÓD. A szervezet jódhiánya sok egészségügyi problémához vagy megbetegedéshez vezethet. Ezekkel a következményekkel már a prenatális korban, azaz a kisbaba méhen belüli fejlődése során szembesülünk. A szervezetben található jód elégtelen mennyisége ugyanis veszélyeztetheti a magzat egészséges fejlődését. Az iskolás korú gyermekeknél fejlődési nehézségek, tanulási zavarok léphetnek fel. A felnőttkori jódhiány jelei elsősorban a fáradtság, lelassult reakciók, nőknél a menstruációs ciklus problémái, termékenységi gondok nőknél és férfiaknál egyaránt, a testsúly ingadozása, depresszív hangulat, az immunrendszer legyengülése, nemutolsó sorban szív- és keringési panaszok vagy vérszegénység. Itt hívnánk fel figyelmét arra is, hogy a legsúlyosabb rendellenességek egyike, amely a jódhiány következtében alakul ki, a pajzsmirigy működésének zavara.

Felsoroltunk néhány problémát és betegséget, amelyet a jódhiány okozhat. Ám a saját és szerettei egészségének megőrzése, a jódhiány megelőzése vagy következményeinek enyhítése érdekében könnyen és hatékonyan felléphet! Bemutatjuk a JODA ORGANIKA® táplálékkiegészítőt SZERVES jóddal, amely az emberi szervezet számára kiemelkedően hasznos és biztonságos! Eredeti SZLOVÁK termék, amely a legjobb minőségű alapanyagokból készül, Szlovákiában, egy családi vállalkozás által. TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ termék, amelyről klinikai vizsgálatok is készültek. Létrejötte mögött egy igaz történet áll a szerves jód jótékony hatásáról a pajzsmirigy súlyos megbetegedése esetén. Éppen a fogyasztók tapasztalatai jelentik a fő motivációt a fejlesztéshez és jelzik a termék sikerét. Történeteket arról, hogyan segít a JODA ORGANIKA® egy jobb életminőség kialakulásában, a www.jodaskusenosti.com honlapon olvashat. Csatlakozzon Ön is a több ezer elégedett felhasználóhoz és tegyen valamit saját és szerettei egészségéért! ♥ A JODA ORGANIKA® táplálékkiegészítőt a +421-918 802 757 telefonszámon vásárolhatja meg, ahol örömmel megválaszoljuk további kérdéseit is. Az online shop a www.jodaorganika.sk weboldalon található. ♥

Hamarosan magyar nyelven is!

ÚJDONSÁG!

A JODA ORGANIKA® nem feledkezik meg négylábú kedvencei egészségéről sem!

Az állatokon való segítség és életminőségük javítása céljából a JODA ORGANIKA® táplálékkiegészítő megalkotói kifejlesztették a JODERMAL kenőcsöt állatok számára! Tanúsítvánnyal rendelkező kenőcs, amely hatékonynak és kiemelkedően sikeresnek bizonyult kisebb-nagyobb, különféle eredetű sebek kezelésében, fertőzések csökkentésében, vagy bőrirritációk kezelésében. Kiszáradt, berepedezett bőr, ekcéma, gombás fertőzések és sok más kellemetlenség bármilyen fajtájú és korú állatnál jelentkezhet. Ezért a JODERMAL kutyák, macskák, vadászgörények, vagy akár kecskék, juhok vagy szarvasmarha kezelésére is alkalmas.

Mert az állatok életünk részei és gyakran nem tudnak magukon segíteni!

Információkat a JODERMAL kenőcsről a +421-918 802 757 telefonszámon kaphat.

További érdekes információk

Az anyatej összetétele

hamarosan...

A szoptatás hatása az anya egészségére

hamarosan...